Skip to content

BEHANDELINGEN

Verschillende huidtypen, verschillende huidproblemen. Elk gezicht vraagt om een persoonlijke behandeling. Daarom voorzien we je graag van advies bij het kiezen van een behandeling, mocht je daar behoefte aan hebben. Wij zijn binnen ons vakgebied breed opgeleid, zodoende kun je bij Mooi Beautysalon kiezen uit vele verschillende behandelingen. Last van huidonzuiverheden? Wij zijn acne-specialisten en zeer vertrouwd met huidverbeterende behandelingen. Ook zijn wij gecertificeerde wenkbrauw stylisten, dus voor Henna Brows ben je eveneens bij ons aan het juiste adres. Alle behandelingen die je van ons kunt verwachten inclusief bijbehorende vind je op de pagina ‘Tarieven’

Huidverbeterende behandelingen

Misschien ben je niet helemaal bekend met sommige behandelingen die terug te vinden zijn op de prijslijst. Daarom leggen we je graag uit wat er bijzonder is aan onze speciale huidverbeterende behandelingen.

Catio Vital
Een revolutionaire reinigende behandeling van meer dan een uur die de huid zichtbaar mooier maakt.

Deze behandeling reinigt de huid in de diepte dankzij het saunaeffect van het warmtemasker. De huid ademt daarna beter en neemt de werkstoffen beter op. CatioVital werkt beter dan de klassieke behandelingen omdat werkstoffen als hyaluronzuur, gehydroliseerd DNA en Vitamine C door de huid beter worden opgenomen.

Dermo Peeling PH
De Dermo Peeling PH van Mary Cohr is een oppeppende behandeling voor je huid. Deze intensieve peeling maakt de huid frisser, gladder en meer glanzend en is geschikt voor het type huid wat iets meer kan verdragen.

De PH Peeling trekt door tot diep in de huid voor een mooi resultaat. Ook lichte pigmentvlekjes en andere verkleuringen worden met deze peeling aangepakt.

 

Dermo Peeling Dermabrasion 
De Dermo Peeling Dermabrasion is een variant van de Dermo Peeling van Mary Cohr. Deze peeling is (in tegenstelling tot de Dermo Peeling PH) meer geschikt voor de gevoeligere huid.

Evenals de Peeling PH zorgt deze behandeling voor een frisse, gladde en glanzende huid. Deze peeling werkt aan de opperhuid en na slechts één behandeling zul je al resultaat zien.

Phytoxygene Treatment 
Milieuverontreiniging zorgt ervoor dat de lucht vervuild raakt. Onze huid staat continue in contact met deze vervuilde lucht. Hierdoor wordt de huid grauw en ontstaat er een zuurstoftekort.

De PhytOxygene Treatment is een ontgiftende zuurstofbehandeling voor een frisse en zuivere huid. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van planten die de atmosfeer zuiveren, doordat zij van nature zuurstof produceren (fotosynthese).

Beaute Aromatique
De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in de salon en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar “schoonheid en rust”. Elke huid is anders en vraagt om een behandeling op maat.

De essentiële olieën verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken. Na de behandeling is uw huid rustiger en uw gezicht ziet er stralend uit.

 

CatioLift
Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar in het gezicht.

In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt CatioLift in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtspieren.

De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid.

Eye Lift
Een revolutionaire reinigende behandeling van meer dan een uur die de huid zichtbaar mooier maakt.

Deze behandeling reinigt de huid in de diepte dankzij het saunaeffect van het warmtemasker. De huid ademt daarna beter en neemt de werkstoffen beter op. CatioVital werkt beter dan de klassieke behandelingen omdat werkstoffen als hyaluronzuur, gehydroliseerd DNA en Vitamine C door de huid beter worden opgenomen.

Age Firming
Age Firming is een verstevigende anti-age behandeling voor iedereen die te maken heeft met verslappingen en veroudering van de huid.

Na de behandeling is de huid zichtbaar voller en gladder. Rimpeltjes en fijne lijntjes zullen gladgestreken zijn en de huid zal stralen van gezondheid.

Age Repair
De behandeling Age Repair is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van veroudering terug te dringen. Age Repair richt zich op alle niveaus van de opperhuid en lederhuid met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen.

De hoge en zuivere concentraties vitamine C en de 56 cellulaire werkstoffen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt, zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid. Het hyaluronzuur vult de rimpels zichtbaar op en het masker verspreidt Pro-Collageen om de huid te verstevigen.

Na de behandeling ziet de huid er zichtbaar vitaler uit en de tekenen van veroudering zijn verminderd.

Multi Purete
Bij elke seizoensverandering verschijnen er onzuiverheden en oneffenheden in de huid. Je huid moet dan opnieuw in balans worden gebracht. Om dit te reguleren is de Multi Purete behandeling een behandeling die de huid in 40 minuten bevrijdt van overtollig talg en verstopte poriën. Vanaf de eerste behandeling krijgt de huid haar balans en schoonheid terug.